Everfresh Frukt o Grönsaker
Kålrabbi

Kålrabbi

Till skillnad mot alla andra knölbildande kåltyper där roten bildar knölen så är det hos kålrabbi stängeln som svullnat upp till en knöl. Själva knölen kan vara blå eller ljusgrön, men köttet är alltid vitt.

Användning                                                                                           Kålrabbin ska skalas. Den kan användas rå, t ex strimlad i sallader. Den kan också koka i grytor, till gratänger och liknande. Kålrabbi går att frysa in.

För information i butik finns skyltar att skriva ut: 

Ladda ner skylt A6

Ladda ner skylt 210x74

Ladda ner skylt A4

Blomkål Brysselkål Rödkål
Blomkål lila Fänkål Salladskål
Sparrisbroccoli Grönkål Savoykål
Blomkål romanesco Kålrabbi Spetskål
Broccoli Paksoi Vitkål
Everfresh AB • Långebergavägen 190 • 256 69 Helsingborg • 042 450 23 00